Winkel - Fuel Protect Anti-diefstal vulhals 80mm

-39%

Fuel Protect Anti-diefstal vulhals 80mm

terug

De Fuel Protect is een beveiligingssysteem dat brandstofdiefstal uit de brandstoftank van alle type vrachtwagens voorkomt. Ook zorgt de (verplichte) geïntegreerde terugslagklep ervoor dat er bij kanteling of een kapotte dop brandstof lekkage minimaliseert.

Bij ons € 59,9599,00 59,95

Op voorraad

SKU: 10149005
  • Beschrijving

Beschrijving

EENVOUDIGE MONTAGE
De Fuel Protect heeft een bajonet- / schroefdraad fitting met Viton seal en is met behulp van slechts vier inbus schroefjes eenvoudig en snel in de brandstoftank van een vrachtwagen te monteren.

NORMALE VULSNELHEID
De geoptimaliseerde horizontale gat structuur zorgt ervoor dat de tank met een snelheid van meer dan 120 liter per minuut zonder spetteren gevuld kan worden, waarbij vertraging tijdens het tanken wordt voorkomen.

STERK & VEILIG
De Fuel Protect is sterk en heeft een zeer korte nek waardoor de kans op skimming van de brandstof wordt geminimaliseerd. Het unieke ontwerp voorkomt aftappen van brandstof door middel van een 3 mm slang.

ANTI SPILL WETGEVING
De Fuel Protect heeft, zoals vereist bij wet (EU 70/221 / EEG), een integrale terugslagklep waardoor het lekken van brandstof wordt geminimaliseerd. Wanneer een transporteur brandstof morst loopt hij risico op boetes en operationele vertraging. Tevens maakt de terugslagklep het bijtanken efficiënter en bemoeilijkt het de toegang tot de brandstof.

Toepassing:
Voor nagenoeg alle dieseltanks (80 mm)
DAF, Mercedes, Volvo, Iveco MAN