Bedrijfsinformatie

Levering

Safeload.nl levert alleen aan bedrijven. Het is niet toegestaan als particulier bestellingen te plaatsen.
Wij verwijzen u naar de Algemene Leveringsvoorwaarden op onze website, u kunt deze ook opvragen bij Safeload International of bij de Kamer van Koophandel.

Bij het bestellen van onze producten dient u er rekening mee te houden dat al onze leveringen geschieden volgens onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.
Op al onze offertes en/of transacties met derden zijn van toepassing de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Imbema Holland B.V. en haar werkmaatschappijen, waarin onder meer is opgenomen een beperking van de aansprakelijkheid. Zij zijn op 15 oktober 1982 gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Haarlem.

Download hier onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

Retournering van goederen

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Retouren worden geaccepteerd na voorafgaand overleg met onze verkoopafdeling.
Om de afhandeling vlot te laten verlopen vragen wij u een formulier in te vullen, zodat onze medewerker precies weet van wie de zending retour komt. Klik hier om een retournummer aan te vragen.